Datum prihoda

Datum odhoda

Število gostov

Dobrodošli

Sredi Krajinskega parka Goričko, v Križevcih v Prekmurju, stojijo tri prelepe goričke hiše: INDAŠNJA, VELBANA in KONOPLJINA IŽA. Navdih zanje je bil način gradnje „kot nekoč“, obnova z naravnimi materiali ter KONOPLJINA IŽA, ki je novogradnja zgrajena iz KONOPLJE.

Če zelo pozorno poslušate lahko  slišite veverice, ki plezajo po drevesih in morebiti vas preseneti skupina srn, ki bo zdirjala mimo.

Apartmaji so vsekakor primerni za vse, ki želijo pobegniti drvečemu tempu vsakdana v svet miru, lepote tišine in prelepe narave. Hiške Vam ponujajo pogled na vrt, zelenje, pokrajino, gozd, gore, podeželje ter vabijo na izlet doživetja kulinarike ter naravno/kulturnih znamenitosti goričkega . Hiške so edinstvene, zgrajene z veliko ljubezni, truda in potrpljenja. 

 

Čakajo prav na Vas, da se skupaj z njimi sprostite tudi z uporabo bazena v poletnih mesecih, savne v obnovljenem hrastovem sodu in mirni okolici brez zvočnega ter svetlobnega onesnaževanja.

 

Hiše so vse v neposredni naravi, med gozdovi. Če zelo pozorno poslušate se slišijo veverice, ki plezajo po drevesih.

Hiške so vsekakor primerne za vse, ki želijo pobegniti realnosti v svet miru, lepote in prelepe narave. Hiške Vam ponujajo pogled na vrt, zelenje, pokrajino, gozd, gore, podeželje, odprti pogled. Hiške so edinstvene. Zgrajene so bile z veliko ljubezni, truda in potrpljenja. 

 

Čakajo prav na Vas, da se v unikatnem notranjem ambientu sprostite, zaplavate v bazeni v poletnih mesecih ter izkusite finsko savno v obnovljenem hrastovem sodu, ki je malo prej služil žlahtni vinski kapljici.

 

Priporočamo

KOLESARSKE POTI

Razgibani teren Goričkega je lahko idealna priložnost da spoznate pokrajino Goričkega z kolesom. Več ...

KULINARIKA

Goričko je znano po izvrstni domači kulinariki. Priporočamo ...

TURISTIČNE IN KULTURNE ZNAMENITOSTI

V Prekmurju lahko obiščete veliko turističnih in kulturnih znamenitosti.
Priporočamo ...

Stranke o nas​

EVITEL d.o.o.
Ob poleni 35, Lenart v slovenskih goricah
2230 Lenart v Slovenskih goricah
Davčna številka SI: 67828205
Matična številka: 6303536000
Telefon: 0599 63642 (059963642, +38659963642)