VELBANA IŽA

V Velbani hiški se preteklost sreča z moderno sedanjostjo. Hiška leži na sredini kompleksa, pred njo pa je plavalni bazen. Zgrajena je iz opečnih zidakov, ki so bili še ročno narejeni ter izolirana z naravnimi materiali.

4 Osebe
2 Dod. ležišča
Zajtrk
Kuhinja
WiFi
Klima
Pomivalni stroj
Bazen
80m²
Hišne živali

INDAŠNJA IŽA

Tradicionalna prekmurska hiša je bila obnovljena z naravnimi materiali, ki so jih naši predniki uporabljali nekoč. Dodali smo ji talno ogrevanje in lončeno peč, ki poleg izjemne naravne mikroklime v notranjosti, predstavljata dodatno udobje in kvaliteto bivanja.

4 Osebe
2 Dod. ležišča
Zajtrk
Kuhinja
WiFi
Klima
Pomivalni stroj
Bazen
77m²
Hišne živali

Je ena izmed redkih hiš, pri kateri je glavno pri gradbenih materialih vlogo igral konopljin pezdir, ki se je mešal skupaj z apnom, ki je naravni diretizator. Hiša zaradi sten iz konoplje odporna na požar, uravnava idealno vlažnost v prostoru skozi celo leto ter omejuje elektromagnetno sevanje. Hiša je pokrita s trstiko, ki predstavlja material , ki se je v tem okolju uporabljal že v preteklosti.

2 Osebi
1 Dod. ležišče
Zajtrk
Kuhinja
WiFi
Klima
Pomivalni stroj
Bazen
55m²
Hišne živali

KONOPKA IŽA

Naravna hiška iz konoplje, ki s svojo minimalistično arhitekturo v Krajinskem parku Goričko vabi k oddihu.

Zunanjost iz macesna, steklen strop, negativni ogljični odtis gradnje ter omejevanje elektromagnetnega sevanja, so posebnosti, ki smo jih želeli poudariti.

4 Osebe
Zajtrk
Kuhinja
WiFi
Pomivalni stroj
Bazen
55m²
Hišne živali

Odkrijte Evropsko Amazonko

Evropska Amazonka je destinacija, ki ponuja veliko aktivnosti –  od kolesarjenja ob Muri do veslanja v kanuju ali kajaku. Edinstvena pristna gastronomska, naravna in kulturna doživetja z domačini, ki obogatijo vaše bivanje v destinaciji.

Naša vizija je še naprej zagotavljati nove priložnosti za MSP v turizmu s pomočjo EU sredstev. Naše spletno mesto bomo še naprej izboljševali.

Obiščite Amazon of Europe in Amazon of Europe Hub (AoE Hub) in Amazon of Europe Academy (AoE Academy).

košarica lokalnih dobrot za zajtrk V GORIČKIH IŽAH

Kaj se bolj prileže, po čudoviti sproščeni in naspani noči kot pa pravi pristen prekmurski zajtrk iz domačih kmetij. 

V naši ponudbi imate na voljo domača jajca, domače jogurte, domače sire, domače salame, domače mesne in sirne namaze, domače maslo, domače sadje, domače sokove, lokalni prekmurski kruh. Vse kar je, je naše, dobro in lokalno. 

 

 

Cena zajtrka 12€/oseba

NAJEM KOLESA

Po naših prelepih Goričkih hribih se lahko podate tudi z električnim kolesom, katerega  lahko, ob predhodni rezervaciji,  najamete pri nas v našem kompleksu. 

SLEDITE NAM TUDI NA DRUŽBENIH OMREŽJIH 


Podjetje Evitel d.o.o. je na javnem razpisu kandidiralo za naložbo v novogradnjo Konopljine iže ter obnovo Indašnje hiše Z naložbo bodo razširili turistični kompleks ter povečali namestitvene kapacitete.
Naložbo vavčer za digitalni marketing – izdelavo spletne strani z lastno rezervacijsko platformo sofinancirata Republika Slovenija in Evropska unija iz Evropskega sklada za regionalni razvoj.