AKTIVNOSTI

Za potepanje po prekmurskih gričevnatih poteh nudimo
možnost najema električnih koles. Predstavljamo vam tudi, kam se je
vredno odpraviti na edinstveno doživetje, pa naj bo to s kolesi, z avtom ali peš.

KOLESARJENJE

Potepanje po prekmurskih vsepotjih je čudovito in brezčasno doživetje. Povabite svoje prijatelje, družino ali znance na vožnjo po javnih poteh, kolovozih in cestah.

KOLESARSKA TOČKA 1

Slatinski vrelec – izvir mineralne vode v Nuskovi

PLANIRANJE KOLESARSKE POTI

Planiranje, navodilo poti, vzponi, spusti in še mnogo več, dostopno na:  plan2bike.com

GOBARJENJE

V neposredni bližini turističnega kompleksa Goričke IŽE je veliko gozdnih predelov, v katerih vas bo pestrost in količina gob res navdušila. 

NA DAN JE DOVOLJENO NABRATI 2 KILOGRAMA GOB NA OSEBO 

SURFANJE 

Na gladini Soboškega jezera doživite adrenalin in razgibajte celotno telo. Preizkusite svoje ravnotežje na sup deski, bolj pogumni pa se prepustite vetru in zajadrajte na surfu. Na sproščanja željne pa čakajo pedalini, ki vabijo na izlet po gladini jezera.

MOTODROM LINDAURING

Prva slovenska moto steza je uradno namenjena športom z motorjem (minimoto in supermoto), za vsakdanjo prodajo in komercialne namene.Večjih dirk ne gosti, so pa dobrodošli tisti, ki na progi želijo trenirati, tako profesionalci kot amaterji, hobi vozniki ter tudi kolesarji in otroci.

PUSTOLOVSKI PARK BUKOVNICA

V neposredni bližini Bukovniškega jezera se nahaja pustolovski park, ki ga sestavlja 5 plezalnih poti, ki so prilagojene obiskovalcem vseh starosti. Posebna atrakcija je prosti pad z višine desetih metrov, kot tudi zipline avantura z dolžino 286 metrov

RAFTING PO MURI

Rafting po Muri je prava odločitev, če želite pobegniti hrupu, množici in masovnemu turizmu ter odkriti naravne zaklade Murske šume in čudovite reke Mure, spoznati mnoge živalske in rastlinske vrste, ki jih lahko srečate v Panonskem pragrozdu.

POMURSKE PLANINSKE POTI

 

Čudovita prekmurska pokrajina ponuja mnogotere pohodniške poti, pa naj si bodo to poti, ki vodijo na čudovite prekmurske hribe in griče ali pa zdravilne poti, na katerih se lahko sprostimo in uživamo v naravi. Za vsak okus se pri nas najde pot. 

VEČ O TEM: POMURSKA PLANINSKA POT

POHODNIŠKA POT DO 600 LET STAREGA KOSTANJA

V bližini našega turističnega kompleksa raste največji in najstarejši kostanj, ki je star zavidljivih 600 let. Ta kostanj je bil kot pomembna točka označen že v vojaških kartah v časih Avstro-Ogrske. V današnjem času kostanj še vedno obrodi sadove. Obenem pa kostanj predstavlja tudi čudovito točko za oddih in sprehod ter sproščeno uživanje v naravi. 


Naložbo vavčer za digitalni marketing – izdelavo spletne strani z lastno rezervacijsko platformo sofinancirata Republika Slovenija in Evropska unija iz Evropskega sklada za regionalni razvoj.