KONOPLJINA IŽA

KONOPLJINA IŽA

Konopljina Iža je hiška, ki kar kliče po pozornosti.

OPIS KONOPLJINE IŽE

Konopljina iža je hiška, ki kliče po pozornosti zaradi arhitekturne zasnove, načina izgradnje iz konoplje in naravnih materialov ter edinstveni notranji razporeditvi. Prav gradnja iz konoplje in lesa nudi vedno optimalno notranjo klimo, ki blagodejno vpliva na vaše čute. 

Je ena izmed redkih hiš, pri kateri je glavno vlogo, pri gradbenih materialih, igral konopljin pezdir,  ki se je mešal skupaj z apnom, ki je naravni diretizator. Hiša je zaradi sten iz konoplje odporna na požar, uravnava idealno vlažnost v prostoru skozi celo leto in omejuje elektromagnetno sevanje.  Hiša je pokrita s trstiko, ki predstavlja material , kateri se je v tem okolju uporabljal že v preteklosti. 

Konopljina iža ponuja predprostor, ki ima štiri barske stole in mizo.  Popolnoma opremljeno kuhinjo, prekrasno – unikatno kopalnico s tušem in dnevno sobo z raztegljivim kavčem. Po stopnicah navzgor se pride do postelje, ki ponuja popolno udobje, saj je pogled skozi stekleno sprednjo steno, usmerjen naravnost v naravo.  

Hiša ponuja tudi uporabo bazena, jacuzzija ter savne. Če si želite pobeg od vsakdana v nekaj posebnega, je naša hiška Konomiška za vas prava odločitev. Je prihodnost turizma, ki je hkrati zelo atraktivna kot tudi okolju prijazna.

GALERIJA

OPIS NASTANITVE

Zmogljivost3 osebe, 1 francoska postelja in en raztegljiv kavč (za eno odraslo osebo ali otroka)
Velikost52m²
Kopalnica1 kopalnica, tuš kabina, umivalnik
NadstropjaPritličje, zgornji del hiške
Dodatni prostori, opremaZunanja pokrita terasa, talno ogrevanje, brisače, bazen, TV
Opremljenost kuhinjeKompletno opremljena kuhinja, podpultni hladilnik, indukcijska plošča, pečica, grelnik vode
Dnevna sobaKuhinja / jedilnica, ločena kuhinja brez možnosti spanja, dnevna soba, dnevna soba z možnostjo spanja
Kategorija opremeEnostavna oprema, kvalitetna oprema, moderna oprema,primerna za omenjeno hiško
RazgledVrt / zelenje, pokrajina, gozd, gore, vas, podeželje, odprti pogled
Dostop do internetaDa
Dodatni prostori, oprema in storitveBrezplačno parkiranje v bližini nepremičnine, parkirišče za invalide, družini prijazno, terasa s pogledom na naravo, hladilnik, brezplačna uporaba žara, klimatizirano,bazen.
Jacuzzi, savna in masaže-ob doplačilu
Oskrba s hrano in pijačoSamooskrba.  Možnost rezervacije zajtrka.
Hišni ljubljenčkiHišni ljubljenčki dovoljeni
Oddaljenost195m nadmorska višina, 300km od morja, 25km od jezera, 1,5 h do Blatnega jezera, 30 km od reke, 75 km od smučišča, 1 km od trgovine, 3 km od centra mesta, 3 km od restavracije
Jezik, ki ga govori lastnikSlovenščina, hrvaščina, nemščina, angleščina

Cena pri bivanju z manj kot tremi osebami, se upošteva cena za 3 osebe.


Podjetje Evitel d.o.o. je na javnem razpisu kandidiralo za naložbo v novogradnjo Konopljine iže ter obnovo Indašnje hiše Z naložbo bodo razširili turistični kompleks ter povečali namestitvene kapacitete.
Naložbo vavčer za digitalni marketing – izdelavo spletne strani z lastno rezervacijsko platformo sofinancirata Republika Slovenija in Evropska unija iz Evropskega sklada za regionalni razvoj.